Wyszukiwarka

Kategorie

Wyszukiwarka

Kulinaria

Dębski Henryk: Kuchnia polska.
Dębski Henryk: Kuchnia polska.
Dębski Henryk: Ilustrowana kuchnia polska. Warszawa - Poznań 2002. Muza SA. Podsiedlik, Raniowski i Sp. 29 cm,str. 635, (13), ilustr., opr. tw. lak. Ponad 3700 przepisów.
60,00 PLN
Zdrowie na talerzu. Lecznicze właściwości potraw.
Zdrowie na talerzu. Lecznicze właściwości potraw.
Zdrowie na talerzu. Lecznicze właściwości potraw. Oprac. zb. Przekład zb. Warszawa 2007. Riders Digest. 25 cm, str. 352, ilustr. opr. tw. lak.
40,00 PLN
Vydrova Anna: Kuchnie świata.
Vydrova Anna: Kuchnie świata.
Vydrova Anna: Kuchnie świata. Warszawa 1987. Wyd. Watra. 23 cm, str. 360, ilustr., opr. tw.
18,00 PLN
Kuchnie świata. Kuchnia węgierska
Kuchnie świata. Kuchnia węgierska
Kuchnie świata. Kuchnia węgierska. Zebr. M. Orłowska. Kielce (brw). Wyd. O-Press. 20 cm, str. 112, opr. karton.
10,00 PLN
Gumowska Irena: Kuchnia pod chmurką.
Gumowska Irena: Kuchnia pod chmurką.
Gumowska Irena: Kuchnia pod chmurką. Warszawa 1986. PTTK Kraj. 20 cm, str. 179, ilustr. opr. kart.
12,00 PLN
Wielka księga kuchni europejskiej. Szkoła gotowania
Wielka księga kuchni europejskiej. Szkoła gotowania
Wielka księga kuchni europejskiej. Szkoła gotowania i 1300 wspaniałych przepisów. Oprac. zb. Przeł. T. Wojciechowska. 27 cm, str. 496, ilustr. opr. tw. lak.
35,00 PLN
Encyklopedia koktajli.
Encyklopedia koktajli.
Encyklopedia koktajli, ponad 500 przepisów. Oprac. zb. Warszawa 2006. Readers Digest i Proxima. 25 cm, str. 607, ilustr. opr. tw. lak.
50,00 PLN
Łaniewska Katarzyna: Kuchnia wyśmienita czyli gotujemy z babcią Józią
Łaniewska Katarzyna: Kuchnia wyśmienita czyli gotujemy z babcią Józią
Łaniewska Katarzyna: Kuchnia wyśmienita czyli gotujemy z babcią Józią. Poznań (br). Publicat. 25 cm, str. 128, opr. tw.
18,00 PLN
Romvary Vilmos: Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni.
Romvary Vilmos: Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni.
Romvary Vilmos: Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni. Warszawa 1988. PWRiL. 20 cm, str. 248, ilustr., opr. karton.
12,00 PLN
Wieromiej Witold: Kuchnia węgierska.
Wieromiej Witold: Kuchnia węgierska.
Wieromiej Witold: Kuchnia węgierska. Warszawa 1990. Wyd. Spółdzielcze. 20 cm, str. 160, ilustr., opr. karton.
12,00 PLN
Napoje domowe na co dzień i na przyjęcia.
Napoje domowe na co dzień i na przyjęcia.
Zawistowska Zofia, Krawczyk Irena, Podedworna Stefania: Napoje domowe na co dzień i na przyjęcia. Warszawa 1972. Wyd. Watra. 20 cm, str. 131, opr. kart.
10,00 PLN
Caprari Małgorzata: Najlepsze suflety i zapiekanki.
Caprari Małgorzata: Najlepsze suflety i zapiekanki.
Caprari Małgorzata: Najlepsze suflety i zapiekanki. Warszawa 2004. KDC. 16 cm, str. 200, opr. kart. lak.
10,00 PLN
Jakimowicz-Klein Barbara: Kuchnia erotyczna.
Jakimowicz-Klein Barbara: Kuchnia erotyczna.
Jakimowicz-Klein Barbara: Kuchnia erotyczna. Warszawa 2007. Bertelsmann Media. 20 cm, str. 141, ilustr., opr. karton.
12,00 PLN
Grochowski Wiesław: Jadalne owoce leśne.
Grochowski Wiesław: Jadalne owoce leśne.
Grochowski Wiesław: Jadalne owoce leśne. Wyd. 3. Warszawa 1983. PWRiL. 19 cm, str. 243, opr. karton.
14,00 PLN
Nowość
Wina świata. (Kolekcja Wiedzy i Życia)
Wina świata. (Kolekcja Wiedzy i Życia)
Wina świata. Pr. zb. Wyd. II, rozszerzone. Warszawa 2007. Hachette Livre Polska. 25 cm, str. 688, liczne ilustr., opr. karton. lak. Kolekcja Wiedzy i Życia
45,00 PLN
Pokaż:
60 120 180